Ασχολούμαστε κυρίως με την κατασκευή και τοποθέτηση αντικουνουπικών σίτων, περιφράξεων, αυλόπορτων και καγκέλων αλουμινίου. Η κάθε κατασκευή γίνετε εξειδικευμένα ανάλογα με τις στυλιστικές και χρωματικές απαιτήσεις του πελάτη.

ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΕΣ ΣΙΤΕΣ

Οι αντικουνουπικές σίτες μπορούν να εφαρμοστούν σχεδόν σε οποιαδήποτε ανόιγματα του κτιρίου σας. Διαθέτουμε συρόμενες, κάθετες, ανοιγόμενες και πλισέ σίτες οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν ανάλογά με τον τύπο της πόρτας ή του παραθύρου. Διατίθονται σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα της αγοράς. Οι αντικουνουπικές σίτες σας προστατεύουν από τα έντομα καθώς και από μικρά τρωκτικά αποτρέποντας την πρόσβαση τους στο χώρο σας.

ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ

Με τη δυνατότητα επιλογής χρωμάτων και σχεδίων που ταιριάζουν στο χώρο και την αισθητική σας, απότελούν την ιδανική λύση περίφραξης της αυλή σας. Έχοντας μηδαμινό κόστος συντήρησης προσφέρουν μια διαχρονική και μοντέρνα λύση ενώ παράλληλα προστατεύουν την ιδιωτικότητα σας.

ΚΑΓΚΕΛΑ

Τα κάγκελα αλουμίνίου χαρακτηρίζονται από εξαιρετική αντοχή και αυξημένα επίπεδα ασφάλειας. Είναι η ιδανική επιλογή για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και μπορούν να τοποθετηθούν σε μπαλκόνια, βεράντες και σκάλες. Αναβαθμίζουν την αισθητική του χώρου και σας απαλλάσσουν από τον πονοκέφαλο της συντήρησης.